Optredens

Print deze pagina |

31 maart 2024

 We zijn er weer voor een gezellige avond met goede muziek!

1e Paasdag bij D'n Driehoek in Vinkel met support act Story. De zaal gaat zo rond 20.00 uur open en entree is zoals gewoonlijk gratis.

12 juni 2022

De braderie Rondje Nuland gaat dit jaar weer van start. Black Sell mag ook hier weer een optreden verzorgen bij café 'Kerkzicht'.

Wij starten om 16.00 uur en blijven knallen tot rond 19.00 uur!

21 mei 2022

Opnieuw wordt er een weiland geschikt gemaakt om na corona Weteringpop weer op te tuigen. Deze keer mag Black Sell ook een duit in het zakje doen, en dat doen we natuurlijk met veel plezier. Het is nog niet helemaal duidelijk op welk tijdstip we spelen, maar ik zou zeggen: kom gewoon de hele dag!!

Tot ziens in Vinkel

17 april 2022

Het mag weer!

Na de vervelende corona tijd mogen we weer helemaal los gaan met 1e paasdag. We hebben ook voor deze avond d'n Driehoek in Vinkel bereid gevonden om er een feest van te maken. Het voorprogramma wordt verzorgd door de band 'Rond de Vijfitg' (voorheen de Helgobra's). Zoals gewoonlijk is iedereen welkom en is het entré gratis.

Tot 1e paasdag om 20:30 uur.

30 augustus 2020

Optreden in de tent op de parkeerplaats bij D'n Driehoek in Vinkel!

We doen dit samen met Outline en begint om 1500 uur. Toegang is gratis.

12 april 2020

Traditioneel elk jaar met 1e paasdag een flitsen concert bij D'n Driehoek in Vinkel.

Als corona ons met zijn allen op tijd verlaat kan het concert doorgaan. Is dus nog even onzeker. Als er meer informatie beschikbaar is, komt die hier beschikbaar.

7 september 2019

Na de kennismaking van Black Sell met dit festival in 2018, mogen we in de herkansing met deze keer wat meer tijd om muziek te maken. Uiteindelijk is dat wat we graag doen. Het programma van die dag kan je bekijken op de website van Rockketten festival!

Het festival vindt plaats in Hedel op zaterdag 7 september (op de website staat zaterdag 8 september...).

Tot dan!

21 april 2019

Paas traditie bij Black Sell!

Eerste paasdag wederom een fijne dansavons bij D'n Driehoek in Vinkel. Dit doen we samen met de band Outline. Zaal open om 20:30 en, niet onbelangrijk, gratis entree.

24 november 2018

 Een avond vertier en lekkere muziek van Black Sell in de Lantaarn in Culemborg

Vanaf 20.30 uur gaan we aan de gang tot dat het dak eraf is!!

4 november 2018

 Benefiet optreden voor Stichting Wadduwa opgezet door Ad van Lokven en Geert Hanegraaf, met verschillende acts op zondag middag.

Voo rmeer informatie zie wadduwa

Pagina 1 van 5  > >>